Randunelele din locatie :)

Inainte de a-ti prezenta fetele care ofera servicii in locatia noastra tin sa te informez legat de cateva detalii foarte importante. 

In primul rand, nici una dintre noi nu locuim in locatie. De aceea este important sa iti faci programarea din timp, sa iti confirmi programarea si sa o onorezi. Te rugam sa fii serios pentru ca si noi oferim seriozitate. Nu ar fi frumos sa ne pui pe drumuri aiurea si sa nu vii. Daca intervine ceva neprevazut si nu mai poti ajunge te rugam sa ne anunti in timp util ca sa avem si noi timp sa ne reorganizam.

In al doilea rand in locatia noastra nu se ofera contact sexual. Daca doresti o escorta te rugam sa te orientezi catre alte locatii si sa nu insisti. Iti multumim anticipat!

Fiecare dintre noi avem nr de telefon individual. Si program diferit. Toate raspundem doar la whatsapp, niciodata la apel. Asta ca sa stii de ce suni si nu iti raspunde nimeni. Deasemenea, daca nu raspundem desi ai scris de o suta de ori probabil nu vrem sa raspundem la nr tau. ai facut tu ceva, fii sigur!

Avem agenda comuna asa ca daca ai fost neserios sau ai avut un comportament nasol prin mesaje ori la sedinta cu vreuna atunci sa stii ca esti in black list si nu te mai primim niciuna. Te rugam sa te comporti civilizat si sa ne respecti atat pe noi cat si serviciile pe care ti le punem la dispozitie.

 Nu suntem figurante insa avem cateva rugaminti la tine inainte de a ne contacta in vederea unei programari. Prima data citeste cu atentie continutul postarilor de pe blog si apoi te decizi daca vrei sa ne cunosti.

ne deranjeaza cateva lucruri asa ca ideal ar fi sa tii cont de ceea ce nu e ok sa faci.

 cel mai important: "cu anuntul" nu este o intrebare!!!!! Si nu vom raspunde la ea... daca vrei sa ne cunoastem citeste blogul! Nu imi pasa ca esti ocupat, ca esti la volan, ca esti la birou! Te scuz doar daca esti orb. In rest nu ai scuze! daca vrei o programare formuleaza o fraza intreaga, cu subiect si predicat, eventual scrisa cat mai corect, fara prescurtari dificil de inteles sau alte obstacole care ne-ar putea ingreuna o comunicare eficienta :)

dusul este obligatoriu in locatia noastra. chiar daca ai facut dus inainte sa vii. daca refuzi dusul atunci nu avem sedinta. ne plac barbatii curati si ingrijiti! niciodata un dus nu poate fi in plus fata de alt dus asa ca te rugam, nu refuza invitatia noastra de la inceputul sedintei!

daca esti client nou in locatie te rugam sa achiti sedinta la inceput!scapam amandoi de un stres si cu siguranta amandoi vom fi mai relaxati. ai grija sa fii gentil, stii cum se spune, atitudinea mea depinde mult de atitudinea ta. si noi toate iubim ciocolata :)


Locatia este in Titan, Complex Rasarit de Soare. poti intra cu masina in complex insa este mai discret sa parchezi la Lidl. este foarte aproape si exista acolo un angajat care sa iti deschida poarta la orice ora. 

Nu lucram cate doua o data. nu suntem niciodata doua fete in locatie. venim fiecare doar atunci cand avem programari si dupa ce terminam, plecam. inca un motiv in plus sa fii serios si punctual, ca sa nu decalam si alte programari.


Iar Randunelele sunt urmatoarele:

 

Irina Ruxandra, adica eu, cea care va scriu si va ofer informatiile aici pe blog. Sunt o persoana foarte directa, un veritabil scorpion, imi respect jobul si vizitatorii si va pot oferi servicii de epilare full body (in special epilare inghinal total interfesier cu hidratare speciala).

Rareori accept si sedinte de masaj sau mici fetishuri (precum cunni, baita in cada cu spuma, labuta senzuala combinata cu g point si masarea prostatei) insa aceste servicii se adreseaza doar clientilor mei foarte fideli si generosi. 

Programul meu variaza iar eu prefer programarile efectuate cu o zi inainte sau in ziua respectiva, daca mai exista loc liber in locatie. Iubesc ciocolata si imi place vinul rose demidulce sau demisec. Nu suport zgarcitii (chitrele, cum le zic eu) si comentatorii semintari ca " e scump, dincolo era mai ieftin". Daca e scump la noi, du-te dincolo! Eu prefer viztatori putini, de calitate si foarte generosi.  

Pot fi contactata pe whatsapp la nr 0758609361






Aria este colega mea de o vreme, o dulceata de fata, foarte frumoasa si amabila, care va poate oferi servicii de masaj erotic si soft domination ( se pare ca este maestra in squirt ). 

Desigur ca pentru mai multe detalii si fotografii cel mai bine ar fi sa ii scrieti ei personal pe nr de whatsapp si cu siguranta veti gasi o varianta de a va cunoaste si simti bine impreuna. 

Programul ei este de luni pana vineri dupa 11 00 pana spre seara si poate fi contactata la nr 0726060421. 

Este miniona, skinny si superhot. Daca nu ma credeti, mergeti sa va convingeti singuri.


 

 

 

 





 






Betty este deasemenea o cosmeticiana de excepetie si o maseuza foarte implicata. 

Este cea mai veche colega din locatie. 

Este ceva mai greu de prins insa daca va doriti sa aveti parte de o sedinta alaturi de ea nu ezitati sa o contactati cu o zi inainte. 

Ea poate fi gasita pe whatsapp la nr 0799358991


Deea, o veritabila maseuza extrem de atenta la dorintele voastre.

raspunde doar pe whatsapp nr 0761803386. 

programul zilnic dupa pranz pana seara. Lucreaza doar cu programare din timp, vine in locatie doar atunci cand are programari!!!!



Mai sunt si alte Randunele pe aici dar momentan sunt inactive.

Va imbratisam si va asteptam cu drag!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog